• Startseite
  • Informationen
  • Kommunikation
  • Benutzer
  • Statistik
Willkommen, Gast!   de
Forum und Newsportal  
Mittwoch, 03. Juli 2024, 04:37

Forum - n nike air vapormax evo

Offline Petraneele Weiblich
Anfänger
01
4 Punkte
Persönliche Nachricht senden
n nike air vapormax evo
# 1 Zum Seitenanfang

Nike's Athletic Club blijft nieuwe modellen toevoegen aan zijn groeiende rangen, in ditgene geval een frisse color ways van de Air Huarache. Met eersteklas materialen en een gladde blauwe zwart, komt de geremasterde Huarache binnenkort. Nike's in-line collecties worden steeds interessanter naarmate het merk de grenzen verlegt van wat se bereid zijn te doen om een sneaker met standaard uitgave naar nike goedkoop het hoger niveau te tillen. De afgelopen weken waren gevuld met eerste blikken op een nieuwe set schoenen genaamd de "Athletic Club" -collectie。

Nike's Air Force 1 High LV8 keert terug met deze nieuwe "Flax"-kleurstelling, die doet glauben aan Timberland's Wheat-kleurige laars. De sneaker heeft ditgene tarwekleurenschema overal, van een bovenwerk tot de zool, helemaal tot aan de klittenband aan de zijkant. De nieuwste versie nike air force 1 goedkoop van de iconische sneaker blijft trouw aan zijn roots, maar voegt enkele verbeteringen toe, zoals langharig suède langs het bovenwerk en Nike's Lunarlon-binnenzool voor extra demping.

Nike bereidt zich voor op de warmere dagen die voor ons liggen en heeft nu zijn Air Max-line-up voor het lenteseizoen aangekondigd. Omkring de stamboom van de schoenenstijl te vieren, uitvoeren drie silhouetten hun debuut met verschillende ontwerpdetails. De VaporMax Evo is het bijgewerkte versie van nike air vapormax evo goedkoop de VaporMax, met verborgen elementen geïnspireerd op schoenen zoals de Air Max 90, Air Max 93 en Air Max Plus. Een ontwerp heeft een stevige, doorschijnende Air-middenzool met getextureerde overlays die op een bovenwerk zijn gestikt.

nike air vapormax plus kopen Day duurt misschien nog een paar maanden, maar dat weerhoudt Nike er niet van om zijn erfenis van Air-technologie te vieren. Betreed de Nike pas cher Air VaporMax EVO NRG, de nieuwste sneaker van het merk Swoosh en een sneaker met het niet-overeenkomend, asymmetrisch bovenwerk dat ontwerpelementen combineert van eerdere Air Max Day-sneakers, waaronder de Air Max 90, 93, 96, Air Max Plus, Tuned 99, Solas en 180. Op de tong vinden we het metalen zilveren paneel zoals dat op de AM97 "Silver Bullet", terwijl de OG Air Max 95-branding de mediale achterkant van een linkerpaar siert.

Bild 07.12.2021, 07:29
Bewertung: 1 2 3 4 5

Wer ist online?

Klappen
  • Gäste: 5303

com to date | Fusonic | DATA BECKER